Четвер, 25.04.2024, 10:12
Вітаю Вас Гість | RSS

Підвисоцьке навчально-виховне об'єднання

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


15:22
Тур вихідного дня

2 грудня 27 учнів Підвисоцького навчально-виховного об’єднання побували на екскурсії в столиці нашої країни місті Києві. Заплановано було відвідати стадіон «Олімпійський» та аквапарк, адже серед дітей було багато спортсменів, деякі навчаються гри у футбол на базі Новоархангельської ДЮСШ.

Щоразу, спостерігаючи за футбольною трансляцією з київського НСК «Олімпійський», наші діти уявляли собі, як би було круто опинитися на місці подій головної спортивної арени країни. Мрії здійснюються: на нас чекала ексклюзивна екскурсія. Ми побачили стадіон так, як його бачать імениті спортсмени та поважні гості. В супроводі гіда ми побували в найпотаємніших куточках, пройшли шлях, від воріт площі біля стадіону до спортивної арени. Нам показали те, про що може тільки мріяти справжній фанат спорту. Ми побачили найсвятіше місце стадіону – роздягалки футбольних команд. Тільки подумайте, ми побували в місці, де знаходились легенди світового футболу, могли побачити в музеї їх футболки, м’ячі, мали змогу піднятися по сходах, якими виходять на стадіон зірки футболу, відчути емоції, які переповнюють гравців перед відповідальним матчем. Наші хлопці «приміряли» на себе роль гравців, посидівши у кріслах команд, деякі пробігли коло біговими доріжками. Це справді те, про що може тільки мріяти справжній футбольний вболівальник.

Друга частина екскурсії в холодну пору року, коли хочеться тепла й сонця, дала нам можливість потрапити в теплі краї, де температура повітря +30, а води - +28.

Ми з великим задоволенням відвідали величезний критий аквапарк Юрського періоду. Емоції переповнюють нас до цього часу. Територія вразила своїми розмірами. Площа – 24 тисячі квадратних метри. Тут зустрічаються величезні динозаври. Аквапарк оформлений у стилі «загубленого світу», де посеред доісторичних тварин та екзотичних рослин розмістився казковий острів із блакитними лагунами, гірками, атракціонами. Про нього ми тільки багато чули. Та «краще один раз побачити, ніж сто разів почути»! Прийшов і наш час відвідати «Острів мрій» на Оболоні. Ідеальне місце для відпочинку ! ФОТО

 

Переглядів: 375 | Додав: vagorchichko | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031