Субота, 27.04.2024, 07:55
Вітаю Вас Гість | RSS

Підвисоцьке навчально-виховне об'єднання

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


13:16
Святкуємо разом!

У новорічні свята, 4 січня, учні Підвисоцького НВО побували у столичному Палаці «Україна». Переступивши поріг Палацу, ми потрапили у надзвичайну казкову атмосферу, де на дітей чекали інтерактивні розваги у фойє, які всім присутнім подарували актори Київської естрадно-циркової академії.

            Згодом Театр танцю Ліни Верес «Форсайт» представив захоплюючу шоу-виставу «Викрадач Різдва».
           Маленький бешкетник, який ненавидить Різдво, планував будь-яким способом зірвати довгоочікувані зимові свята у чарівному містечку, де кожен обожнює веселощі, подарунки та новорічний настрій. Знищити Різдво — найважливіша мета невиправного капосника, якого зазвичай оминають десятою дорогою усі місцеві жителі!
          Діти поринули у світ емоцій, що, безперечно, запам'ятаються і стануть найкращим подарунком!

  Пощастило побувати цього ж дня і на «солодкій» екскурсії – по кондитерській фабриці Roshen. Ми дізналися багато цікавого: подивилися фільм про те, з чого розпочиналась історія знаменитої корпорації. Перед екскурсією на виробництво улюблених солодощів «Вечірній Київ», на нас чекала смачна дегустація та подарунки від Roshen — сувеніри та солодощі.

  Завершальною стала подорож на Софіївську площу до головної ялинки України. Ми побачили, що новорічну красуню прикрашають дерев’яні  іграшки у вигляді пташок, янголяток й інших святкових персонажів, а також велика кількість різнокольорових гірлянд. Та все ж, основним кольором ялинкових вогників цього року став жовтий. 

Відвідувачів було дуже багато, незважаючи на те, що дощова осіння погода намагалася нас налякати. Ми залюбки пройшлися біля ялинки, побували біля резиденції Святого Миколая, відвідали Місто Майстрів та Місто Розваг, побачили Тунель бажань, отримали прекрасні фото із спеціально облаштованих фотозон. Ми переконалися, що Зимова казка зі справжнісіньким Дідом Морозом до нас в Україну завітала!

ФОТО НА ЗГАДКУ

Переглядів: 380 | Додав: vagorchichko | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031