Четвер, 25.04.2024, 03:21
Вітаю Вас Гість | RSS

Підвисоцьке навчально-виховне об'єднання

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


20:22
Шевченківські дні

 

Традиційно 9 та 10 березня в Підвисоцькому навчально-виховному об’єднанні проходять шевченківські дні. У Підвисоцькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів ім. Т.Г.Шевченка відбулося свято «Є в Шевченка народження дата, дати смерті в Шевченка немає», присвячене 203-й річниці з дня народження Великого Кобзаря. Із вступним словом до присутніх звернулася вчителька української мови та літератури Гаврилюк Ірина Олександрівна.

Учні 4 та 6 класів, учасники драматичного гуртка при Підвисоцькому БДЮТ (керівник Сергієнко Валентина Володимирівна), підготували виставу «Життя маленького Тараса», у якій розповіли про те, як машина часу допомогла школярам потрапити в ХІХ століття і поспілкуватися з маленьким хлопчиком – майбутнім геніальним поетом Шевченком! 

                

На заході була присутня заступник голови Новоархангельської районної державної адміністрації Лариса Леонтіївна Поліщук, яка привітала всіх із цим важливим для кожного українця святом. “Переконана, що сьогодні, як і в часи Шевченка, наша спільна культура є тією основою та цінністю, на якій можлива і точно відбудеться консолідація всього українського суспільства. Нам необхідно ефективно використати той потенціал Шевченкового слова для подальшого розвитку та вдосконалення українського суспільства. Хочу висловити надію, що ми всі разом побудуємо ту велику, сильну та незалежну Україну, яку оспівував у своїх творах Великий Кобзар”, - наголосила Лариса Леонтіївна.

 

Після завершення урочистостей відбулося покладання квітів до пам’ятника народному поету  і художнику, борцю за ідеали справедливості та добра, за кращу долю України та українського народу — Тарасу Григоровичу Шевченку.

У ці пам’ятні березневі дні у школі проходить тематична виставка «Вічний як народ», підготовлена бібліотекарем Бровченко Тамарою Андріївною, у класах проводяться тематичні уроки, хвилини поезії Тараса Шевченка, інтелектуальні змагання.

Переглядів: 494 | Додав: vagorchichko | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031