Четвер, 18.04.2024, 22:34
Вітаю Вас Гість | RSS

Підвисоцьке навчально-виховне об'єднання

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


20:39
І (районний етап) Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») 2019

 22 травня 2019 року на базі Будинку дитячої та юнацької творчості Підвисоцького навчально-виховного об’єднання відбувся І (районний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

На змагання прибули команди-рої з п'яти навчально-виховних об'єднань району та Кам'янецької ЗШ і Кальниболотської ЗШ. Відкрити урочисте козацьке коло і підняти державний прапор України доручено ройовим всіх роїв. Після закінчення дійства отець Петро окропив всіх святою водою і побажав успіхів та нових звершень в районному етапі гри. Після привітань шановних гостей, прийняття рапортів та підняття державного прапора України, в мистецькій частині відкриття гри свою пісню подарували керівники гуртків Дудник В.П. та СергієнкоО.А. а учениці місцевої школи порадували своїм жартівливим танком.

По закінченню мистецької частини всі учасники змагань під супровід козацького маршу рушили колоною до меморіальних дошок та пам’ятників с.Підвисокого для вшанування і покладання квітів загиблим в роки Другої Світової війни в урочищі «Зелена брама».
Після покладання квітів розпочалося розбивання наметів та етапи змагань. Розпланувавши вдало час на конкурси, одночасно вийшли на етапи змагань 3 рої. Змагання проходили в високому темпоритмі, діти віддавали всі сили на надання першої допомоги та подолання зони обстрілу в змаганні «Рятівник», в конкурсі «Пластун» шукали азимут ворожих складів та передавали радіопередачею, стріляли, метали гранати в ворожий танк, змагалися в туристичній смузі перешкод, показували свою фізичну підготовку на перекладині, показали свої знання в інтелектуальній грі «Відун», справлялися в «Впоряді» та творчому завданні, співали стройову козацьку пісню. В зведеному протоколі змагань можна цікаво спостерігати за місцями, майже в усіх команд були 1.2.3.4.5.6.7 місця. 
На закінчення свята приємною несподіванкою став візит помічниці народного депутата України Максима Полякова, яка для переможців привезла подарунки від народного депутата. Всі учасники-команди нагородженні дипломами І, ІІ та ІІІ ступеня, грамотами, кубком від Максима Полякова нагороджено команду переможця, рій «Підвисоцька січ», також БДЮТ від депутата вручено туристичну палатку.

В загальному заліку маємо такий результат:

Диплом І ступеня – рій «Підвисоцька Січ» Підвисоцької ЗШ І-ІІІ ступенів ім.Т.Шевченка Підвисоцького НВО, диплом ІІ ступеня – «Запорізькі козаки» Новоархангельського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія» Новоархангельського НВО №1, диплом ІІІ ступеня – рій «Сіроманці» Торговицької ЗШ І-ІІІ ступенів ім.Є.Маланюка

Переможці в окремих видах змагань:
1. Конкурс строю та пісні «Впоряд»:
І місце – рій «Підвисоцька Січ»
ІІ місце – рій «Сіроманці»
ІІІ місце – рій «Сучасні козаки»

2.Конкурс «Рятівник»
І місце – рій «Підвисоцька Січ»
ІІ місце – рій «Сучасні козаки»
ІІІ місце – рій «Відважні»»

3. Стрільба із пневматичної зброї:
І місце – рій «Сіроманці»
ІІ місце – рій «Запорізькі козаки»
ІІІ місце – рій «Підвисоцька січ»»

4. Туристсько-спортивна смуга перешкод:
І місце – рій «Запорізькі козаки»
ІІ місце – рій «Гайдамаки»
ІІІ місце – рій «Підвисоцька січ»»

5. Конкурс «Відун»
І місце – рій «Підвисоцька Січ»
ІІ місце – рій «Сміливці»
ІІІ місце – рій «Запорізькі козаки»

6. Конкурс «Пласт-радіодисципліна»
І місце - рій «Відважні», рій «Гайдамаки»,
ІІ місце – рій «Сміливці»
ІІІ місце – рій «Запорізькі козаки»

7. Конкурс «Фізпідготовка»
1 місце – рій «Запорізькі козаки»
2 місце – рій «Підвисоцька січ»
3 місце – рій «Сучасні козаки»

8. Конкурс «Бівак» (таборування):
1 місце – рій «Підвисоцька Січ»
2 місце – рій «Відважні»
3 місце – рій «Гайдамаки»

9. Конкурс «Метання гранати»
1 місце - рій «Підвисоцька Січ»
2 місце – рій «Запорізькі козаки»
3 місце – рій «Сіроманці»

Переможці гри рій «Підвисоцька січ» будуть відстоювати честь Новоархангельського району на обласній грі «Сокіл» («Джура») з 25 по 29 травня в м.Світловодську.

Хочеться подякувати педагогам, які підготували і супроводжували дитячі рої (команди) це: Соловей С.Г., Дем’яненко О.Л., Рудь В.М., Лисенко Р.О., Жук В.П, Рубнікович К.В.,Коротич Д.М.,Мойсюк І.В., Донченко І.П., педагогічним працівникам Будинку дитячої та юнацької творчості за підготовку і проведення районного етапу гри «Сокіл» («Джура») – Сергієнко О.А., Ткачук В.В., Сергієнко А.В., Дудник В.П.,Сергієнко В.В., Дудник С.П..
Особлива подяка від учасників гри повару – працівниці БДЮТ Горбатюк В.А., помічникам - керівникам гуртків БДЮТ Сливко Л.В., Гомонюк І.М., Куземчак О.І., Ляховіцькій Л.О. за смачний обід. Також особлива подяка нашому постійному спонсору, яка завжди відгукується на наше прохання підприємиці Черниш Людмилі Володимирівні (за продукти харчування), підприємцю Віктору Олександровичу Лозінському ( за спонсорські кошти для поїздки команди на обласні змагання), народному депутату України Максиму Анатолійовичу Полякову (за придбаний кубок для переможця та подарунок закладу – туристичну палатку, також за допомогу в поїздці на обласний конкурс).

 
 
Переглядів: 268 | Додав: vagorchichko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031