Субота, 20.04.2024, 15:30
Вітаю Вас Гість | RSS

Підвисоцьке навчально-виховне об'єднання

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


22:28
Урочисте відкриття оновленого кабінету англійської мови

17 січня 2017 року  в Підвисоцькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів ім.Т.Г.Шевченка відбулося урочисте відкриття  оновленого кабінету англійської мови.  На лінійку з нагоди такої події зібралися школярі 1-11 класів, учителі, батьки, гості. 

Символічну   червону стрічку біля входу в кабінет перерізали  голова  Новоархангельської районної  державної адміністрації Сергій Сергійович Васильченко та  голова фермерського господарства  із Копенкуватого  Микола Васильович Смілянець.

У класі-кабінеті було проведено  євроремонт : утеплено приміщення, замінено  вікна та двері, засяяли білизною стіни, стеля, підлога оновилася завдяки вдало  дібраному ламінату. Придбано сучасні, зручні в користуванні парти, спеціальну  комп’ютерну техніку (ноутбук, принтер, проектор), сучасну стінку для кабінету англійської мови, підведено Інтернет. Вражає й внутрішнє оздоблення кабінету: чудові стенди, виготовлені за спеціальним замовленням, на вікнах  - вдало дібрані штори.  Про такий кабінет можна лише  мріяти. Усе це стало можливим завдяки  спонсорській допомозі Миколи Васильовича Смілянця, людини , не байдужої до проблем освіти,  людини, яка прекрасно володіє англійською мовою, читає твори англомовних письменників в оригіналі. На урочистому відкритті кабінету Микола Васильович звернувся до всіх присутніх англійською мовою.

 На ремонт кабінету були витрачені чималі кошти – майже 200 тисяч гривень. Створити умови  для вивчення англійської мови  сільським дітям  -  давня мрія Миколи Васильовича. Одержимий нею, він і запропонував директору Підвисоцького НВО Сергію Петровичу Гаврилюку свою допомогу. Увесь вільний час протягом трьох місяців М.В.Смілянець віддавав задуманому: домовився з будівельниками, забезпечував якісними матеріалами, радився з фахівцями, як краще виконати роботи, як обладнати, знаходив час для поїздок в Умань  за придбанням  шкільного приладдя.

Під час  урочистого відкриття Микола Васильович вручив подарунки учням - переможцям шкільної олімпіади з англійської мови: Сніжані Бабанській, Світлані Середі, Яні Шереметі,  Юлії Лаврик, Анастасії Лаврик, Кукурудзі Максиму. Щоб  школярі могли краще опановувати іноземну мову, також передплатив англомовний варіант газети «День».  У своєму виступі Сергій Сергійович Васильченко  подякував  М.В. Смілянцю за велику і добру справу  - відкриття такого прекрасного сучасного кабінету і побажав учням успіхів у навчанні, а педагогічному колективу – творчих здобутків. Наявність  кабінету англійської мови дасть можливість дітям отримати  якісніші знання з іноземної мови та відкриє перед ними нові перспективи. Від імені  присутніх учень 11 класу Кукурудза Максим  теж англійською мовою подякував Миколі Васильовичу  за чудовий подарунок!

 

Микола Васильович Смілянець вручає подарунки переможцям шкільної олімпіади з англійської мови.

    

Такий  сучасний і дуже привабливий вигляд має кабінет англійської мови.

      

 

Переглядів: 501 | Додав: vagorchichko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031