П`ятниця, 29.03.2024, 00:36
Вітаю Вас Гість | RSS

Підвисоцьке навчально-виховне об'єднання

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


18:13
Назустріч 100-річчю від дня народження В.О.Сухомлинського…

Тиждень початкових класів

З 13 по 20 листопада у Підвисоцькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів ім. Т.Г.Шевченка було проведено тиждень початкових класів.

Урочисте відкриття тижня підготувала Парокінна Г.П. З цікавістю і жваво в перший день тижня пройшла виставка малюнків до творів В.О.Сухомлинського. Кожна дитина від 1 по 3 клас включно долучилась до участі в роботі, яку координувала вихователь ГПД 1 класу Клименко О.П.

Учні початкової школи долучилися до складання власних казок та оповідань на основі творчої спадщини В. Сухомлинського. 14 листопада молодші школярі мали змогу скласти ланцюжок добра та презентувати свої роботи. Цього ж дня було проведено диктанти «Сторінками творів В.О.Сухомлинського». Найкращими визначено роботи Сергієнко Софії, Михайлишиної Влади, Запорожець Анастасії, Горбанюка Назарія, Щуцької Юлії (2 клас); Горошнюк Ярослави, Абиякої Аріни, Антошко Олександри (3 клас); Семка Дмитра, Бедрик Інни, Ямкової Діани, Сергієнка Максима (4 клас).

Театр казок дав великий емоційний заряд, надовго запам’ятався дітям. Надзвичайно артистичними були всі початківці. Кожен клас інсценізував одну з казок В.О.Сухомлинського.

День 16 листопада пройшов під гаслом «Читай, думай, розповідай!». Учні початкових класів із задоволенням взяли активну участь у конкурсі веселих та кмітливих. КВК – це завжди свято, веселий настрій. Для багатьох школярів гра дала можливість виявити любов до книжки, до казок, а для деяких стала поштовхом до зацікавленості. Зустріч між командами «Бджілка» та «Веселка» була цікавою, пізнавальною та навчальною, всі члени команд виявили максимальну кмітливість, знання.

20 листопада відбулося свято закриття тижня початкової школи.

        

У цей день був проведений усний журнал «Людина добра і краси», де учні мали змогу пригадати цікаві факти із життя та творчого шляху В.О.Сухомлинського, вчилися розуміти, відчувати золоті зерна доброти і милосердя його творчості. Цікаві факти із життя Василя Олександровича виховували повагу та вносили нові штрихи до портрету.

Фінальним акордом на святі стало нагородження найактивніших учасників грамотами і подяками .

 

Переглядів: 388 | Додав: vagorchichko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930